Dé manier om seks spannend en nieuw te houden is natuurlijk door op zoek te gaan naar wat leuke seksspeeltjes. Een van de dingen die je als man zijnde echt eens moet proberen is een Fleshlight. Als je op het punt staat je eerste Fleshlight te kopen dan zal je over heel wat dingen na moeten denken. Geen zorgen, we zijn er namelijk om je te helpen met wat handige tips voor het kiezen van de perfecte keuze voor jouw intieme momenten.

1. Doe je onderzoek

Voordat je de sprong waagt door gelijk een Fleshlight te kopen is het slim om wat onderzoek te doen. Lees reviews, bekijk verschillende modellen en ontdek wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen. Het is een seksspeeltje, maar het is ook een investering in jouw plezier. Neem daarom echt altijd even goed de tijd om te weten wat je kunt verwachten.

2. Kies het juiste materiaal

Fleshlights zijn er in verschillende materialen. Hier kan je denken aan siliconen, TPE en SuperSkin. Elk materiaal heeft zijn eigen textuur en gevoel, dus bedenk wat jou het meeste aanspreekt. Siliconen zijn bijvoorbeeld duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, terwijl SuperSkin een realistischere huidachtige textuur biedt.

3. Selecteer je gewenste textuur

Fleshlights komen niet alleen voor als een standaardbuis. Ze zijn te verkrijgen in heel wat verschillende texturen en structuren. Sommige bootsen de anatomie van specifieke lichaamsdelen na, terwijl andere zijn ontworpen voor maximale stimulatie. Denk na over wat je leuk vindt en laat je verbeelding de vrije loop. Vrijwel niets is te gek voor je aankoop van een Fleshlight.

4. Overweeg de grootte

Ja, grootte doet ertoe en dat geldt ook voor Fleshlights. Ze zijn te bestellen in een grote verscheidenheid aan maten, van compact tot ruimer. Denk na over wat voor jou het meest comfortabel aanvoelt en aansluit bij je voorkeuren.

5. Check de prijs

Fleshlights variëren in prijs en hoewel het verleidelijk kan zijn om meteen voor het meest geavanceerde model te gaan, moet je ook bij deze aankoop rekening houden met je budget. Gelukkig zijn er betaalbare opties die nog steeds geweldige ervaringen bieden. Dit maakt het ook voor mannen met een wat lager budget mogelijk om toch nog een leuk speeltje in huis te halen.

6. Onderhoud en reiniging

Seksueel genot en hygiëne gaan hand in hand. Zorg ervoor dat je een Fleshlight kiest die gemakkelijk schoon te maken is. De meeste zijn demonteerbaar voor het schoonmaken. Check dit alleen wel even voordat je zomaar een Fleshlight kiest. Investeer ook gelijk even in een goed glijmiddel op waterbasis als je toch bezig bent.

Onthoud dat het kopen van een seksspeeltje een persoonlijke keuze is en dat er geen “one-size-fits-all” optie te vinden is. Neem daarom echt even de tijd om te ontdekken wat bij je past en bij wat jij prettig vindt in gebruik. Maar het belangrijkste, wees niet bang om te experimenteren en plezier te hebben onder de lakens!