Je woonkamer is een heerlijk plekje in huis. Maar als je niet happy bent met de inrichting, wordt het lastig om echt te genieten van je woonkamer. Dan wordt het tijd om te gaan upgraden! Hoe ga jij die woonkamer transformeren naar een plek waar je wel blij van wordt?  Hoe zorg je dat je woonkamer de sfeer krijgt die je graag wilt? Heeft jouw woonkamer een opfrisbeurt nodig? Begin eens met mooie stoelen om de woonkamer een echte upgrade te geven. Super simpel, maar je zult zien dat het een gigantisch verschil maakt.

Meer dan een plek om te zitten

Een stoel is op zich redelijk simpel, maar toch kan een stoel heel veel veranderen in de woonkamer. Je hebt zoveel keuze als het gaat om stijlen, materialen, kleuren en groottes dat het soms nogal lastig is om te kiezen: keuzestress is heel normaal. Wat dacht je van een luxe schommelstoel? Perfect om een goed boek te lezen op een regenachtige dag met een lekker kopje thee. Of je gaat voor een chaises longue: heerlijk om lekker op bij te kletsen met je vrienden en familie. 

Luxe: wat betekent dat voor jou? 

Een luxe woonkamer is voor iedereen anders. Bij luxe kijk je natuurlijk naar het uiterlijk, maar ook comfort en kwaliteit zijn belangrijk. Zeker voor stoelen, want soms wil je de hele dag in je luie stoel liggen en dan moet je wel lekker kunnen liggen natuurlijk. Ga bij het kiezen van een stoel dus zeker ook even zitten om te kijken hoe dat voelt. Je moet natuurlijk wel lekker kunnen zitten met een kopje koffie en een boekje. 

Als jij maar blij bent 

Er zijn bepaalde stoffen die gelijk een luxe look geven, zoals leer of fluweel bijvoorbeeld. Maar je hebt ook hele gave stoffen stoelen die je woonkamer echt een upgrade geven. Het belangrijkste is om niet zomaar mee te gaan met de trends, maar om te kijken naar wat jij mooi vindt. Jij moet de komende jaren tegen die stoel aankijken en erin zitten, als jij maar blij bent ermee. 

De kleine dingen maken het af: maak van je huis een thuis

Met mooie stoelen kom je al heel ver in het updaten van de woonkamer, maar als je het echt af wil maken ga je natuurlijk ook shoppen voor accessoires. Mooie sierkussens en een lekkere deken voor de winter. Doe er een mooie vloerlamp bij met een leuk tapijt en je zithoek is helemaal klaar. Zo maak je van je huis een thuis!